KarriärHar du erfarenhet av projektledning och känner att du är redo att vidareutvecklas i ett företag

där ditt självledarskap kommer utvecklas?


Har du ett starkt självledarskap och vill utvecklas yrkesmässigt mot projektledning med rätt mentorer som stöd?Kort om oss!

Leda Snyggt är ett konsultbolag som erbjuder projektledningstjänster inom Bygg.

Idag är vi 16 medarbetare som jobbar i projekt med olika kunder. Vi strävar efter en tydlig balans mellan vårt helhjärtade engagemang i våra uppdrag och den fritid som spenderas med nära och kära.


Att arbeta på Leda Snyggt innebär att Du vill stå för en hög servicekänsla och professionellt agerande i ditt yrkesliv. Vår framgång bygger på ärlighet och förtroende i våra relationer.


Även om vi brinner för våra uppdrag så glömmer vi inte bort att ha självledarskapet i centrum och vi håller trygghet, hälsa, värme och utveckling högt på vår agenda. 


Självledarskapet är en central del för oss. Det är självklart att våra medarbetare utvecklas personligen. Varje medarbetare skall ha god insikt i självledarskapet och dess innebörd.


Kortfattat kan självledarskapet beskrivas i att Du som individ måste lära känna dig själv först innan Du kan leda andra. Du vågar ifrågasätta dina egna antaganden och genom insikt och reflektion öppnar Du upp din medvetenhet om dina känslor, drivkrafter och vågar fråga Dig varför du gör som Du gör innan agerande. Ingen människa är fullt utvecklad i detta och därför behöver vi ständigt nya insikter för att utvecklas. Inom Leda Snyggt utvecklas metoder för att stärka sitt självledarskap. Vi stödjer medarbetaren och även kunden i sin insikt att nå högre nivåer i ledarskapet. 


Låter detta som något för dig? Skicka ditt intresse!

Du kommer därefter bli kontaktad av våra konsultchefer.

ELIN

RIDDERSTRÖM

070-766 13 91

elin.ridderstrom@ledasnyggt.se

MATS

EKLUND

070-566 46 61

mats.eklund@ledasnyggt.se

Kort om dig!

 
 
 
mindre än 2 år
2-5 år
5-10 år
mer än 10 år
 
Civilingenjör
Högskoleingenjör
Yrkeshögskola
Gymnasial utbildning
 
 
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i syfte att kunna kontakta mig som en del i Leda Snyggt's rekryteringsprocess och förstår att jag kan kontakta er för att ta bort mina personuppgifter.
 
 

JONAS

BJÖRKGREN

070-766 46 51

jonas.bjorkgren@ledasnyggt.se

ROBERT

ANDERSSON

070-566 00 32

robert.andersson@ledasnyggt.se